Meme - Felicitat




La Patry/Icia, en el seu bloc No Somos Petruccis, divendres passat indicava que li havien passat un Meme on se sol•licitava deixar clar 6 elements, actes, coses ..., que la fan feliç. No el va passar a ningú, el va deixar en “obert” per a qui el volgués acceptar.

Jo, no n’he fet mai cap, per la qual cosa i sense que serveixi de precedent, em presto voluntària i a veure que en surt de tot això. Som-hi doncs !

1) Els passejos vora el mar. Preferentment a l’estiu, però no pas per força, pot ser també en qualsevol altra estació. Mirar-lo ..., sentir-lo ..., olorar-lo ..., sentir-me petita davant la seva majestuositat, notar el seu efecte hipnòtic ...

2) Els capvespres d’estiu, quan el sol encara hi és present però no ens fa fondre com un glaçó de gel m’agrada de sortir a fer un tomb. El cel, els camps, els cabells ..., tot agafa un to daurat deliciosament càlid, m’hi trobo bé ...

3) Un dia de Festa Major a la Figuerosa. Quan hi som tots (o quan hi érem tots). El dinar ..., la sobretaula amb el Truc o qualsevol tertúlia vinguda per atzar ..., la música de patxanga sonant de fons ... el concert del Figa-rock i la xerrada amb vells coneguts tot mirant el cel i veien la pluja d’estels com cada any ..., qualsevol activitat a la Figuerosa ...

4) Un dinar o sopar romàntic amb en Josep ..., sense gaires floritures però, on el que realment és important és la companyia ..., el no tenir pressa ..., on el temps sembla aturar-se ..., i també si inclouen les “escapadetes” d’un o 2 dies ... . Sentir-me deslligada de qualsevol obligació quotidiana ... (per no comptar amb els esmorzar-cafè dels festius que tots dos tenim festa .... oh! genials!).

5) Una tarda de d’hivern a casa, al sofà ..., amb un bon llibre a les mans ..., amb música suau de fons ... i sabent que afora a més, hi plou o neva o fa fred o tempesta ... són punts afegits que la fan deliciosament càlida ...

6) Un espectacle/sessió per treure “la bèstia” que dorm dins meu: Un bon partit de futbol, si pot ser del Barça millor ..., una nit de jocs de taula en colla on no pares de plorar de riure ..., de veure a qui la fa o diu més grossa ...,

7) I com no m’agraden gaire els números parells ... hi afegeixo un altre punt: Seure davant de l’ordinador de casa (puntualitzo, el de casa) quan arribo tard al vespre i trobar-me la safata dels missatges plena ..., i descobrir que algú m’ha deixat un comentari al bloc ..., que no estic sola en aquest, per mi, nou “món” ..., que algú ... en algun lloc ... llegeix allò que he escrit.

I com va succeir divendres, d’una “amiga virtual” n’he obtingut una trucada telefònica real i descobreixo, com ja pressuposava, que darrera hi ha una gran persona ! (Gracias por ser como eres) !!!

Feina feta !

Si algú vol agafar el testimoni, aquí us el deixo. Entretant us ho penseu ... bona setmana a tots !!! :)

7 comentaris:

Lua ha dit...

Neni la felicidad me la das tu ami diciendo esas cosas .

Un besito y buen comienzo de semana .Muacks

Jo mateixa ha dit...

No, no estàs pas sola.
I crec que cada cop veuràs més missatges amics de gent que valora el que fas.
Fins aviat.
Una que segueix desconectada!

ŜhЄrezάđξ ha dit...

Y claro nena, YA NO es él...
y eso es lo q me está costando cantidades asumir aún en contra de todas las evidencias.

UUiiss, no es la idea sembrar bajones por aquí, así q te dejo un abrazo y un ¡hasta prontísimo guapísima!

:)

BertaiPolete ha dit...

No estàs sola. Penso que molts llegim el que escrius i de vegades estem callats. Però avui volia contribuir al teu punt 7 que et fa feliç.
Un petó.
Maica

Miuse ha dit...

Que bonic tot el que dius, avui he tingut una estoneta per llegir-te més.A mi m'encanta trobar-me també algun comentari és bonic saber que hi ha gent que comparteix amb tú coses, aficions, és bonic aquesta unió sorgida amb els blogs....i un dia ens trobarem pel carrer i et diré: hola assumpta sóc la cullereta!!

Conchi ha dit...

Está muy bien estos post, ayudan a conocernos más. Y realmente creo que descubro que nos gustan cosas parecidas, que nos desvelas con toda tu sensibilidad.

Y me encanta leerte en catalán, porque aprendo un montón.

Gracias, mi profe particular

PD: algún día conseguiré hacerte el comentario

Una ha dit...

Na Patry/Icia és la meva filla real,però no té pas inconvenient en que estimi com a fille a una persona tant espècial com na Lua que és tendra,amorosa i adorable.
Y quién lo diría,este meme saldría casi igual si lo hubiera hecho yo.Un abrazo