Sèries -TV- d'abansAquest cap de setmana va sorgir una conversa on parlàvem de les Sèries televisives d'abans. Va ser tot un exercici nostàlgic.

Sembla mentida la quantitat de títols que van arribar a sorgir, de la memòria col·lectiva: Bonanza, Star Treck, Los Invasores, Perdidos en el espacio, Perry Mason, El Santo, Los Intocables, Viaje al fondo del Mar, El Virginiano, Los nuevos ricos, ... i tantes desenes d’altres ...

He estat "remenant" una mica i he trobat el vídeo que us acompanyo. Inclou imatges i banda sonora d'algunes d'aquestes sèries entre els anys 60's i 80's. Ni hi són totes les que són, ni són totes les que hi ha ... ni de bon tros ! però com a mínim serveix per a fer una mica de "remember" i veure que encara que la vida aquí sempre era en blanc i negre, a l'altra banda de l'atlàntic gairebé sempre tenia color. Us en recordeu ?Fins al proper "remember" que gaudiu d'una bona setmana ! :)

8 comentaris:

Centre Hípic el 7 ha dit...

Quins records!!! i es cert que el mon aqui era en blanc i negre. Realment en pasat uns cuants anys, desde que veie aquestes series amb un tros de pa i chocolate per berenar. Fins el proper remember....

Sherezade ha dit...

Tenés mucha razón, hay tanto por recordar, y están en la memoria colectiva mucho de ellos fueran o no de nuestro tiempo.

Personalmente diré q perdidos en el espacio o tierra de gigantes era genial, lo mejor es sustraerse a la actual tecnología y verla con "esos" ojos.

Mi nonno amaba los intocables,jejeje... veía tmbn Bonanza remasterizada, etc, en fin q si son recuerdos para mucho hablar!!!!
Adeu!!

Pels Núvols ha dit...

jajaj ja ho pots ben dir... els peus freds són un món apart! ;)

Esther ha dit...

uiiii.... jo moltes d'aquestes sèries no les he viscut! Però moltes vegades se'n parla a casa, que si mira que era dolenta la de Dinastía... El meu primer record de sèrie és Dallas i el J.R i la Sue ellen, i devia ser molt molt petita! Que acabi d'anar molt bé la setmana!!!! ;)

Sherezade ha dit...

Gracias x tus palabras, creo q comenzamos a "descubrirnos".
Ciao wapa

Patry/Icia ha dit...

ara m'has recordat quan començava l'emissió de TV3 a les illes i mu mare mirava... "Dancing days"... una sèrie amb na Sonia Braga.. i després.. "Dallas".... xDD JRR!!!!!!!

Las Cosas De Lua ha dit...

NENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII qué ya estamos de fin de ...lluvioso pero finde .

Un beso guapi.

Anònim ha dit...

Quins records més bons m'han vingut a la ment.
Justament avui fa setze anys que ens va deixar el meu iaio, estic més tova de lo normal, i llegir aquest blog m'ha portar a recordar les series:la casa de la pradera, bonanza,vacaciones en el mar, V,..que veia amb ell els dissabtes a la tarda i els migdies dels diumenges a casa seva.
Graceis, per qué aquest blog sembla fet a mida per aquest dia, per poder enllaçar la enyorança de la perdua del iaio amb els records dels dies que passava amb ell.
Joana