Sèries -TV- d'abans



Aquest cap de setmana va sorgir una conversa on parlàvem de les Sèries televisives d'abans. Va ser tot un exercici nostàlgic.

Sembla mentida la quantitat de títols que van arribar a sorgir, de la memòria col·lectiva: Bonanza, Star Treck, Los Invasores, Perdidos en el espacio, Perry Mason, El Santo, Los Intocables, Viaje al fondo del Mar, El Virginiano, Los nuevos ricos, ... i tantes desenes d’altres ...

He estat "remenant" una mica i he trobat el vídeo que us acompanyo. Inclou imatges i banda sonora d'algunes d'aquestes sèries entre els anys 60's i 80's. Ni hi són totes les que són, ni són totes les que hi ha ... ni de bon tros ! però com a mínim serveix per a fer una mica de "remember" i veure que encara que la vida aquí sempre era en blanc i negre, a l'altra banda de l'atlàntic gairebé sempre tenia color. Us en recordeu ?



Fins al proper "remember" que gaudiu d'una bona setmana ! :)

8 comentaris:

Centre Hípic el 7 ha dit...

Quins records!!! i es cert que el mon aqui era en blanc i negre. Realment en pasat uns cuants anys, desde que veie aquestes series amb un tros de pa i chocolate per berenar. Fins el proper remember....

ŜhЄrezάđξ ha dit...

Tenés mucha razón, hay tanto por recordar, y están en la memoria colectiva mucho de ellos fueran o no de nuestro tiempo.

Personalmente diré q perdidos en el espacio o tierra de gigantes era genial, lo mejor es sustraerse a la actual tecnología y verla con "esos" ojos.

Mi nonno amaba los intocables,jejeje... veía tmbn Bonanza remasterizada, etc, en fin q si son recuerdos para mucho hablar!!!!
Adeu!!

mapi ha dit...

jajaj ja ho pots ben dir... els peus freds són un món apart! ;)

Esther del Campo ha dit...

uiiii.... jo moltes d'aquestes sèries no les he viscut! Però moltes vegades se'n parla a casa, que si mira que era dolenta la de Dinastía... El meu primer record de sèrie és Dallas i el J.R i la Sue ellen, i devia ser molt molt petita! Que acabi d'anar molt bé la setmana!!!! ;)

ŜhЄrezάđξ ha dit...

Gracias x tus palabras, creo q comenzamos a "descubrirnos".
Ciao wapa

-- ha dit...

ara m'has recordat quan començava l'emissió de TV3 a les illes i mu mare mirava... "Dancing days"... una sèrie amb na Sonia Braga.. i després.. "Dallas".... xDD JRR!!!!!!!

Lua ha dit...

NENIIIIIIIIIIIIIIIIIIII qué ya estamos de fin de ...lluvioso pero finde .

Un beso guapi.

Anònim ha dit...

Quins records més bons m'han vingut a la ment.
Justament avui fa setze anys que ens va deixar el meu iaio, estic més tova de lo normal, i llegir aquest blog m'ha portar a recordar les series:la casa de la pradera, bonanza,vacaciones en el mar, V,..que veia amb ell els dissabtes a la tarda i els migdies dels diumenges a casa seva.
Graceis, per qué aquest blog sembla fet a mida per aquest dia, per poder enllaçar la enyorança de la perdua del iaio amb els records dels dies que passava amb ell.
Joana