Premi entre Blocaires


Blaudemar, del bloc My own world, ja fa uns dies em va concedit el Premi Symbelmine. Gràcies Blaudemar!

I que voleu que us digui, ni que sigui simbòlic, és sempre d’agrair que algú pensi en tu.

Segons explica, es tracta d’un premi amb història incorporada:

“Symbelmine són aquelles flors, que segons Tolkien, creixen damunt les tombes dels Reis Rohirrin. Flors, també conegudes com a “no m’oblidis”.

La idea és atorgar aquest premi en agraïment als blocs, premiant el seu treball i com a motiu per estrènyer encara més els llaços existents. Per que així, no ens oblidem d’aquells blocs que cada dia fan que vulguem seguir fent allò que fem”

O sigui, que em sembla una manera fantàstica aprofitar aquesta avinentesa que em brinda Blaudemar, per a poder reconèixer jo també aquelles persones que feu del vostre bloc un jardí on m’hi agrada passejar-me tot sovint ... pels vostres sentiments, per l’aprenentatge, per un somriure trobat, per una dolça abraçada, perquè em doneu ales per seguir tirant endavant amb els vostres comentaris ..., per tot això i més us el dedico a TOTS vosaltres que camineu amb mi ...

Les normes d’aquest premi són:

1) Escollir 7 blocs que per la seva qualitat, afinitat o altre raó, hagin aconseguit establir un vincle que desitjes reforçar i premaar-los amb un premi i enllaçar-los.
2) Escriure un post, mostrant el premi, citar el nom del bloc que l’ha concedit i notificar-ho amb un comentari als escollits.
3) Opcional: Exhibir el premi en el bloc.

No m’agrada gens haver d’escollir.
I menys encara, només 7 ...


Però com es veu que ho he de fer així, ho faré:

- Anton, del bloc “Rebaixes”. Perquè crec i ho afirmo, que és una persona com poques. Te un cor que no li cap, de tan i tan gran ... Perquè amb els seus poemes, dona una visió diferent i alhora exquisida. Gràcies Anton !


- Assumpta (l’altra), d“El blog de l’Assumpta”. Perquè és, senzillament, una persona genial, sempre te un motiu positiu per alegrar-te el dia, perquè en el seu bloc sempre hi trobareu diversitat, perquè .... per tot ! i a més a més “culé” fins a la mèdul·la com jo. Gràcies Assumpta !


- Carme “Nova col·lecció de Moments”. Perquè te el seu propi estil, personal i totalment intransferible. Perquè amb els seus dibuixos de colors vius, és capaç de transformar-nos el món i per els seus “haikus”, plens de sensibilitat, com poca gent és capaç de plasmar. Gràcies Carme !


- Cèlia, “Transparència”. Perquè si no hi fos, algú l’hauria d’haver inventat. Perquè m’agrada com ens descriu les coses, les grans les petites .... En definitiva, per la seva neta “transparència” i per la seva humanitat. Gràcies Cèlia !


- Oscar, “The lost art of keeping a secret”. Perquè és ell. És l’Oscar ! i amb això ja està tot dit. Perquè amb els seus post et fa gaudir, et fa riure, et fa recordar ... en definitiva, et fa viure ! Gràcies Oscar !


- Sherezade de "Lo que queda del Alma". Perquè és a l'altra banda de l'atlàntic ... però amb mig cor que batega per aquí. Perquè la seva prosa ... és poesia ... i perquè ens recorda que l'amor és el que fa moure el món. Gràcies Sherezade !


- Bajoqueta, “L’Hort de Bajoqueta”. Perquè va ser tot un descobriment, una persona amb múltiples facetes diferents i que és capaç d’aportar-hi en cadascuna d’elles tot el seu magnetisme personal. Gràcies “Bajoqueta” !


I a TOTS vosaltres, els altres, els que no us hi he pogut posar, per exigències del guió, també mil gràcies !!! Lua, Jesús, Cesc, Rita, Zel, Elur, Rits, Maica, Patry, Tere, Joana, Sargantana, Mar, Montse's, Poeta, XeXu, Jordi, Anna's, Cullereta, Natàlia, Groucho, Maria, Món, Núvols, Nur, Salva, Joan, Kweilan, Poeta, Esther, Robelfu, Albanta, Angeles, Merike, ... etc., etc., etc., per ensenyar-me a caminar en aquest nou món i per ensenyar-me a volar tocant de peus a terra !!!


Gràcies a TOTS!

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la part que et toca, sempre agrada tenir un premi i felicitats per la noblesa que es nota i respira en aquest bloc, i sobretot gràcies per a dirigir-te a mi :) et mereixes el premi :)

Rita ha dit...

Moltes felicitats pel premi, ben merescut, i moltes gràcies per anomenar-me.

Ets un encant!

Assumpta ha dit...

Ai, mare meva!! Assumpta, xiqueta :-))

Moltes gràcies, però a mi em costa molt, molt això de passar premis.
T'ho agraeixo de tot cor... i les paraules que has escrit de mi m'han emocionat de veritat... perquè precisament estic amb molts dubtes sobre com seguir amb el blog i això em deixa... ufff... Gràcies!!

És "imprescindible" complir les normes? :-))

Carme Rosanas ha dit...

Assumpta, moltíssimes gràcies per pensar en mi.

Em passa una mica com a l'altra Assumpta, em cota un piló passar premis i sobre tot complir les normes. Però si cal ho faré.

Saps, repartiria el premi a molts dels que tu ja l'has donat. Gràcie s altre cop. Hi pensaré.

Sergi ha dit...

Gràcies a tu per esmentar-me, de vegades també em venen moltes ganes d'agrair-vos moltes coses als que m'envolteu virtualment.

Blaudemar ha dit...

Felicitats a tu i a tots els teus premiats!

ddriver ha dit...

apa felicitats

bajoqueta ha dit...

Moltes gràcies Assumpta, i també estic contenta per haver descobert lo teu blog en que mos contes tantes i tantes coses.
Les normes estan per saltar-se-les, no? Jo és que premis i memes i coses d'estes no les faig... ho sento! Però gràcies per donar-me'l!

Eli ha dit...

Ohhh.. M'ha encantat aquesta manera de descriure el premi...
Felicitats!!!

Cal recordar allò de: Caminante no hay camino, se hace camino al andar...
I si a sobres el fas ben acompanyada, llavors podras arribar ben lluny!!!!
:-D

òscar ha dit...

moltíssimes gràcies a tu assumpta. pel premi (sempre mola que pensin en tu. molt) i per les paraules amb que l'acompanyes que fan que un estigui orgullós de la gent que volta per aquí obrint una finestreta pública del cóm som, el què pensem i el què ens agrada.

corro a posar-lo a la vitrina.
petooooooooooons!!!

robelfu ha dit...

Hola guapa felicitats pel teu premi t'ho mereixes.
Un petonàs

ŜhЄrezάđξ ha dit...

Felicitaciones por tu hermoso premio.

Gracias infinitas por regalármelo y por "todo" lo demás.

Me costará un par dedías hacerlo oficial, elegir es re compli, pero continuar la cadena será motivo de felicidad.

Abrazos, y mis son_Risas de ayer ;)
hoy día.

Ciao

rebaixes ha dit...

fELICITATS PEL PREMI QUE T'HAN CONCEDIT I gRÀCIES PEL QUE M'HAS FET A MI.
M'he quedat groc, roig, sense alé.
Que em pensava jo?
Ho he posat al bloc, a la pàgina. Després ja ho cool·locaré al raconet dels records.
Encara no he reaccionat. GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES... aNTON.

Cèlia ha dit...

Moltes gràcies, de veritat, m'emocionen els premis. Els guardo al bloc fill de Transparència: Felicitats i agraïments.
Però sobretot agraeixo aquestes boniques paraules. Gràcies!

sandra ha dit...

El premi deu ser perquè t'ho mereixes, jo ja sapss que fa poc que l'he decobert, però el llegeixo amb molt de deler!
salutacions

Núr ha dit...

Enhorabona, que te'l mereixes!! :) Quines dues Assumptes més maques que tenim la sort de conèixer!

Salva Piqueras ha dit...

Sóc de l'opinió que tots els premis sense remuneració són ben merescuts! Moltes felicitats i a seguir escrivint com ho fas per assolir-ne més!!

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats, jo ja ho dic que ets una gran persona i com no una gran "blocaire".
Segueix així epr aixó les bones persones tard o d'hora reben el que es mereixen.
Mai ens podem rendir de dir a mi mai em reconeixent la tasca feta, si qeu ens la reconeixen a vegades tarda.Però ariva.
Novament FELICITATS assumpta i gracies per haver-te pogut coneixe
Joana

Assumpta ha dit...

Eeeeps :-)))

Que si em puc saltar les normes... porfis :-)

Sí, ja sé que tu les has hagut de seguir i tal... però és que costa molt jeje... ai, ai... :-))

assumpta ha dit...

HOLA i GRÀCIES A TOTSSSSSSSSSS !!!

A veure, jo sóc la primera que en segons quine coses dic també que les normes estan per a saltar-se-les, o sigui, que si ho voleu fer ... perquè no ?

Mira, jo també m'ho vaig plantejar, no creguis, però al final les vaig cumplir. No obstant, crec que són d'aquelles coses com els correus e-mail, de ... re-envia a xx ...... la veritat és que no ho compleixo mai doncs ja n'estic una mica farta. Això del primer al ser de les primeres vegades, "em va arribar" i ho vaig "cumplir", però com vosaltres que ja en porteu uns quants .... si ho voleu "modificar", crec que no vindrà ningú a dir-nos res, oi???

Doncs apa ! Versió lliure !!!!!!!!

REPETEIXO, GRÀCIES A TOTSSSSSS !!!
i MOLT BON CAP DE SETMANA ;))))

Assumpta ha dit...

Gràcies!!! :-)) ♥

És que em va emocionar veure que havies pensat amb mi per donar-me'l però ja l'últim que em va passar Robadestiu ho vaig passar fatal per triar gent i ara pensava que... ostres... (m'explico bé avui, eh? jajaja ufff és que estem al descans del partit i encara va 0-0, però res, que estem dominant i al final serà nostre) :-))

Smuaaaaaaaaaac!!!!!

Joana ha dit...

Ui! Felicitats a tots!!!

mapi ha dit...

L'enhorabona i gràcies!! :D