El dia de l'home dels nassos


I ja s’acaba l’any.

Un any, que per mi ha estat com anar muntada en el Dragon Khan del PortAventura. Ara amunt ... ara avall. Vaig decidir al març deixar la feina on treballava, ja que m’havia sorgit una a Tàrrega mateix, molt a prop de casa. Quant cada dia et lleves a les 6.05am per anar a Lleida i tornes a casa a les 20,35pm, et penses que aquesta oportunitat és com un regal dels déus, que no et pots deixar escapar.

Però tots cometem errors, i aquest va ser el meu error d’aquest any!

Sortosament “allò” ja és història i ara ja fa tres mesos que torno a estar a la mateixa empresa d’abans. I dono gràcies per això i perquè dels errors també aprenem ... més que no pas dels encerts.

Hi ha persones que aquest any han marxat. Per un motiu o altre han pres un altre camí, uns lamentablement ... sense retorn i d’altres que només el temps ens sabrà donar resposta. Però en aquesta cruïlla de camins, m’he trobat també amb gent nova, que no coneixia. I aquesta troballa ha estat com trobar un regitzell de petits tresors.

Alguns d’aquests tresors els he descobert aquí mateix, al bloc. Un bloc que va animar-me a fer el meu marit, quan a l’estiu vaig passar per moments de feblesa. Li vaig dir que ho provaria, i vet aquí que aquesta és una de les decisions encertades que he fet aquest any !.

Ara porto quatre mesos com a blocaire i us vull agrair a cadascú de vosaltres que em llegiu, la sàvia que m’hi heu aportat en cadascun dels vostres comentaris. Perquè un bloc (com diu el gadget lateral), s’enriqueix amb els comentaris de tots, amb les interelacions virtuals, d’aquesta xarxa que mica a mica anem trenant entre els uns i els altres.

I a més aquests últims dies de l’any estic rebent (com diu l’amic Jesús M.Tibau en el seu bloc), moltes “Felicitats Petites”, que tot i que l’ordinador s’ha entestat en fer-me la guitza (i no puc ni publicar ni visitar-vos tal com voldria), no em pot privar.

L'Anton del bloc Rebaixes, que m'ha obsequiat amb diversos i valusíssims regals virtuals, aquest Nadal, Gràcies Anton!
Abans d'ahir em varen fer un comentari-enllaç des del bloc d’en Joan Barrios, (que no coneixia), i que agraeixo de tot cor !.
Avui la Sherezade des de l’Argentina em remet un premi de blocaire que m’ha fet especial il·lusió, ja que no n’he tingut mai cap. Graciassss !
Aquesta n'és una mostra d'aquestes "felicitats petites" d'aquests darrers dies.

Bé, que és un final d’any amb molt bon gust!

I aquest vespre, un de 9, sí el 2009 ! ... Un any, amb noves aventures i emocions, de troballes, de fets especials, emotius ... ple, de ben segur, de coses bones ... i que això és el que vull compartir amb tots vosaltres !


Feliç nou any nou ... 2009 !



PD: Si veieu l'home dels nassos ... aviseu !!! ;-)
Fotografia: Antonia Jurado

22 comentaris:

òscar ha dit...

un bonic post assumpta: diu molt del teu tarannà. manera de fer que, de ben segur, t'oferirà un molt bon any entrant a tu i els teus.
una abraçada!!!

ps: per cert, al meu darrer post de l'any he fet una mica de broma sobre l'embafamenta de l'imagine de john lennon. res a veure amb tu, òbviament.
quan les coses surten del cor, la música que portin de fons és el menys important!

kalidoscopi ha dit...

Assumpta,
et desitjo que l'any 2009 t'arribi ple de felicitat i bones vibracions.
Despedeix aquest 2008 amb il·lusió per les coses bones que t'ha portat i per les dolentes, que t'han permés aprendre dels errors.
Una abraçada.

rebaixes ha dit...

Veig que tot el t'ha passat durant l'any ha set per millorar la teva persona, no fisicament, si no en la par de l'intel·lecte o espiritual.Ho cel·lebro. / Quan un no té fracassos arriba a enorgullir-se i quan li ve la patacada, que sempre ve, pot caure en un pou que ni amb gadúfols es puja a flot.Encara la bufetada del contrari o contrincant pot fr-nos ser més persones./ Tots en eix riu de la vida tenim moments en que sembla que el cel et caigui damunt i d'altres de bones, aprofitem els dos moments posant amor propi mai orgull/Celebro haver-vos trobat en la xarxa, vosaltres J.i Assumpta m'heu donat tant que no puc negar-me a reconèixer el favor.Agrair la cita i que el final d'any i el principi sigui per unir més aquesta amistad virtual... Bon dia.Anton.

Eli ha dit...

Bona entrada del 2009!!!
:-D

rits ha dit...

Me n'alegro molt que tinguis un bon gustet pel final d'any!!!
Un dolç 2009, Assumpta!!

Esther del Campo ha dit...

hehehe, imagine de lennon! Ahir llegia al Lostartsecret sobre els resums de l'any amb Imagine de fons... :D
Jo acabo el 2008 sense el meu avi, que ens ha deixat aquest nadal, però és el que tenen els anys, que són com el Dragon Khan. Però segur que al 2009 venen moltes de felicitats petites i grans per a tots!!!
Que tinguis molt bona entrada d'any, Assumpta!!!! :D

Anònim ha dit...

Veig que ets valenta Assumpta, has pujat a un Dragon Khan de la vida real i has aconseguit baixar amb molta serenitat. M'agraden les reflexions que fas sobre com t'ha anat l'any.

Una abraçada i endavant amb el blog.

Rita ha dit...

Un post bonic i sincer. M'ha agradat!

Molt bona sortida i millor entrada d'any, maca!

Petons!

ŜhЄrezάđξ ha dit...

Estuve redactando mi último mensaje para vos en catalán, no quedé satisfecha con él, pues se q ha de tener muchos fallos y no tengo al nene para q me corrija....jejeje.

Si q lo entiendo de maravillas, perfectamente, pero no lo escribo lo mismo, así q me he resignado y he tenido q re pensarlo y mejor decirte:

Querida amiga, que tengas un Feliz Año.

Estaré pendiente cuando en tu patria unas horas antes entre el nuevo año, España me tiene prisionera el alma y será imposible no suspirar a tus 24:00.

Chin chin, saluddddddddd!!!

Felicidad, salud, y amor junto a los tuyos hoy y siempre.

Sos un dulce de persona, te mando abrazos sentidos, re mimis y cariños!!!

Simonetta 2009 :)

Lua ha dit...

Neni Feliz Año Nuevo .Nos vemos en el siguiente y hablamos y ya me pones al dia de como has pasado estos dias .Un requetemuacks para ti y tu maríooooooooooooo .!!

bajoqueta ha dit...

Que tingues una bona entrada d'any, i un ple de coses molt bones, que segur que te les mereixes.

sargantana ha dit...

epppp, jo l'he vist l'home dels nassos...jejejjeje i m'ha donat molts petons per tu...
espero sapiguer tenir el mateix anim que tu en aquest any que comença.
que les fades et guardin...
sargantana ;)

Anònim ha dit...

ASUMPTA, FA POC QUE ET SEGUEIXO I NO DOMINO MOLT AQEST MON, PERO T'ADMIRO...ETS VALENTA.
Et desitjo un 2009 ple d'ESPERANÇA !!!
Aniré animant-me amb el teu exemple.

assumpta ha dit...

Oscar:
Gràcies, jo també et desitjo un molt, molt i molt feliç 2009 i que segueixis enlluernan-nos amb els teus post, sempre tan especials !
No deixis mai d’escriure ... que fariem ara sense aquest magnífic bloc????? !!!!!!!!
PD: Si no avui, demà, canvio altre cop la música del bloc !, je,je 

Kalidoscopi:
Feliç nou 2009!, i sí és ben cert que aprenem sempre més dels errors, per això valorem després més les coses bones.
Que aquest nou any t’aporti tot allò que necessitis per a tu i tota la teva família.
Una abraçada, com sempre, des del cor !!!

Rebaixes:
Ets com el primer raig de sol del matí ... una delícia, ets com la lluna plena d’una nit d’hivern ... que ho omple tot amb la seva llum !
Mil gràciessssssssssssss per tot i tot i més. Una abraçada meva i d’en Josep, especial per a tu!!!!!!

Eli:
Gràcies pel teu comentari, jo també et desitjo que aquest nou any et dugui tot allò que esperes ... i sobretot molta, molta Salut !!!
Espero que ens seguim “veien” 

Rits:
Gràcies wapa !!! que el nou any sigui com un bonic postre ... dolç però sense embafar !!! que la vida et sorprengui amb maravilloses sorpreses en aquest nou nou 2009!
Dolços Petonets !!!!

Esther:
Em sap greu lo del teu avi , i sí els el que tenen els anys, quan no t’ho esperes ... i més en aquestes dates.
Que el nou any et dugui la serenor que en aquests moments precises i a
Més et faci planer el camí en “la vila y corte”. De ben segur seguirem com sempre esperant la “teva imatge”, aquella que només tu saps trobar i ens ofereixes. Anims, sort i un petonàssss !!!

BruixadeSol:
Gràcies pels teus ànims, i sí si he arribat fins aquí encara que em costi trobar hores, seguiré amb el bloc. No cal que et digui, perque ja ho saps ... que jo t’animo des del meu cor a que tu
També segueixis endavant amb el teu, de la manera tan tendra que tens. Rep una abraçada i feliç 2009 !!!

Rita:
Fa dies que no et vinc a veure, però prometo fer-ho ... l’any vinent ! je,je , Rep tu també Rita, primer de tot la meva admiració pel teu magnífic bloc i després els meus millors
Desitjos per a tu en aquest nou any que ara, està ja a la cantonada, feliç 2009 i una força abraçada !!!!!!!!!

Sherezade:
Que te voy a “decís” a “vos” bella dama donde las haya !!! Que yo también te deseo lo mejor de lo mejor para este nuevo año. Que te sientas “tocada” por la flecha de cúpido, que
Todos tus “somnis” se cumplan i ja saps que si jo et puc ajudar... ho faré !!!! Con mis mejores deseos para ti y los tuyos. Un petonet molt grossssssssssssssssss des de l’altra banda de l’atlàntic
Visca Messi !!!!

Lua:
Mi querida amiga !!!! Para que te voy a decir que siempre agradeceré el haberte conocido!!!.
Que esta amistad nos perdure no sólo en el 2009 si no hasta que seamos viejecitas (bueno, yo
Más que tu). Que un beso con mi corazón y que nos llamamos y como tu dices, nos ponemos al dia. Rep una forta abraçadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Bajoqueta:
Tu si que de ben segur t’has guanyat que el nou 2009 et dugui tota la pau i tranquilitat que el 2008 no et va aportar. Que la gent prengui consciència de moltes coses, de les que tu ens has donat a conèixer. No canviis, ets genial !!! Muak !!!

Sargantana:
Però, on l’has vist l'home del sac ??????? catxins !!!
Gràcies per haver-te donat a conèixer, prometo venir a passejar-me pel teu bloc tant punt em posi al dia. Amb els millors desitjos, rep una
Abraçada !!!

Maria:
Gràcies pel teu comentari, però t’asseguro que no sóc tant valenta com potser et puc semblar. El que passa que n’he passat amb els anys de molts i molts colors ... i ara em miro la vida d’una altra manera i això m’ajuda. Anims amb el teu nou projecte (bloc), si et puc ajudar, només cal que m’ho diguis i ho faré amb molt de gust. Bon any 2009.
Un petonettttttt !!!

Assumpta ha dit...

Apaaaaaaaa!!! el teu marit et va animar a obrir el blog!! Què genial!!! :-))

Tenim uns marits "Sants" t'ho prometo!! jajaja el meu no em va animar, perquè jo ja fa anys que pul·lulo per foros, msn.groups i coses així... però ho aguanta amb una paciència meravellosa (i mira que sóc pesadeta, eh? que moltes vegades fins i tot el crido perquè vingui a veure articles meus o d'altres blogs jajaja) :-))

He llegit ara això de la feina i m'alegro un munt que hagi acabat bé això!!

I, ja veus que comences genial l'any 2009!!! amb premi literari!!

Siiiiiiiiii lectores i lectors d'aquest blog!! jajaja que l'Assumpta i en P-cfacsbc2v son els guanyadors absoluta i totalment empatats del concurs de contes de la Bajoqueta!!! :-))

BON ANY, GUAPA!!!

assumpta ha dit...

Assumpta: ETS UNA CRACK !!! més que en MESSI, ETO'O ... etc. i per això t'ho dic amb majúscules.
PERQUE T'HO MEREIXES, PERQUE ETS UNA PERSONA ESPECIAL, QUE M'ALEGRO MOLT I MOLT I MOLT I MOLT D'HAVER CONEGUT !!!!
Estic molt contenta pel premi !!!
i potser sí que aquest 2009 ens reportarà coses bones a tots !!!
Jo, així ho espero i desitjo !!!
Rep una abraaaaçççaaddddaaaaa d'aquelles que et posen moradeta de tan que apreten, je,je !!!
FELIÇ 2009 CRACK !!!!!!!!! ;)

Montse ha dit...

Molt Bon Any, Assumpta! És la primera vegada que et visito, però t'asseguro que no serà l'última. Gràcies per venir al meu blog i per les teves paraules d'il·lusió i esperança. De vegades cal que algú ens animi a tirar endavant.

Una abraçada des del meu mar.

Anònim ha dit...

Molt Bon Any!
Aquest any en el meu cami també s'han creuat gent que m'han valorat i m'han fet tirar endavant.
També s'han creuat gent en el cami que més hagues valgut no coneixer.
i, per desgràcia el darer mes de l'any he perdut a la meva iaia.
Gracies blocaire per deixar expressar els meus sentiments.
Bon any nou a tots els blocaire.
Gracies assumpta.
Joana

rebaixes ha dit...

Que no ho sabia. UN premi, o que prems la I. Es broma./ Ja se jo que et mereixes ... una abraçada ben forta. Anton.

Mariangeles M ha dit...

M'ha agradat molt llegir aixó... pero hace mucho tiempo que sólo uso el castellano y el inglés y no quiero meter mucho la pata...

Feliz Año Nuevo :o)

Assumpta ha dit...

Jajaja ostres!!! Més que Messi i Eto'o!! :-))

Gràcies, de veritat, a tu per les coses maques que sempre dius... i ja tinc ganes que sigui demà i que la BAJOQUETA publiqui els contes jeje... així tothom podrà llegir el teu relat!! :-))

La comprovació de paraules em diu que "Sí"... o sigui "YES"... però ho diu molt estany... perquè posa "HIESS" jajajaja

Smuaaaaaaaaaaaaaaac

mapi ha dit...

M'alegro que, després de tot, hagi estat un bon any! Espero que aquest sigui una mica millor!!

M.