Quin partit !!!


He de reconèixer que feia temps que no disfrutava tan com avui, veien jugar al Barça. Tot el camp ha estat realment un clam.

Un partit d’aquells espectaculars, dels que fan afició i això davant d’un rival com l’Atlètic de Madrid que ens estava trepitjant els talons i que està també disputant la Champions.

I se’ls hi ha d’agrair als “colchoneros”, que tot i anar perdent 4-1 al minut 28 no s’han tancat en banda i s’ha pogut veure jugar a futbol, amb ells sempre són partits que passen bé.

Tot l’equip ha jugat compactat com ha d’ésser i a més és d’aquells dies que tot (o gairebé tot, doncs han tingut diverses ocasions que no han acabat en gol pels pèls), et surt rodó.

Només ha faltat un gol d’en Bojan Krkic, el noi de Linyola crec que sent un partit per disfrutar en Guardiola l’hagués hagut d’incorporar abans, bé és la meva opinió.

Però ep! ... que ningú s’ho cregui ara massa, que cal tocar de peus a terra !!!

Fins al proper "xiulet", que seguiu disfrutant del cap de setmana ! =)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I jo me'l he perdut!! Encara que jo passo bastant del futbol, he de reconeixer que la vena culer la tinc, i un bon partit també m'agrada veure-ho. (Sempre i quan sigui el Barça el que juga) Bueno, pel proper partit, a veure si ho fan tan bé con ahir.

-- ha dit...

fantàstic.... 3 gols en 10 minuts... xDDDD i en Messi... aaaaaaaaaaains.. pillastreeee!!! xD

TEA CUP CLUB ha dit...

Vengo a leerte y en lo que termino te dejo una tacita de te con muchos terroncitos de amor y amistad, cuando la termines vienes a casa dejarla si? te esperamos, si quieres tomar mas te, tenemos de muchos sabores y especiales para ti. Tambien quisieramos pedirte que te traigas el liston rosita que tenemos, la camiseta y la historia de Wanda, queremos pedirte de corazon que te unas a nuestro grito y voz para poder llegar a todas las mujeres del mundo y hacerles ver lo importante que son los chequeos medicos para evitar esta gran enfermedad que esta matando a tantas de nosotras, EL CANCER EN EL SENO, hoy dia mi voz llega a ti! ayudame a llegar a las demas, yo hoy lucho por ti! tu porquien lo haras?.

Te he enlazado para visitarte y leerte seguido. Si necesitas informacion tambien de como ser parte de nuestro club o ser fundadora del mismo en tu ciudad,escribeme a teacupclub@gmail.com, no cuesta nada mas que un dia al mes para poder tocar temas reflexionantes sobre la mujer.

Muchos besos

Veronica
Fundadora Mundial

MESSIIIIII MI FAVORITO