lexu's




Abans d'ahir va fer un any (12 d’octubre de 2007) que el grup catalano-andorrà Lexu’s, amb seu a Tàrrega, va finalitzar la gira de l’últim disc fins aleshores “Sent amb mi”, és per això que aprofito aquesta data per a fer-ne ressò en aquest espai. La veu d’en Carles, Albert de bateria i en Jordi als teclats configuren aquesta composició.

Han actual en diferents escenaris arreu de tot Catalunya: Sales Bikini i Apolo, Luz de Gas, a l’estadi olímpic del Terrasa, al Hard Rock cafè Bcn, etc. ... on sempre han tingut molt bona acollida per part del públic assistent.

En aquests moments hi ha en el mercat el seu últim treball: “La vida perfecta”, on la cançó “Fràgil” és, sens dubte, la més representativa d’aquest darrer disc.

Aquí us en deixo una petita mostra amb aquell parell de videoclips. El de més amunt és “Fràgil” que actualment és número 1, per cinquena setmana consecutiva, en el programa 20vint., i el de més abaix és “Quant no hi ets” que es va incloure en el seu cd “Saps”, l’any 2004.

Espero que us agradin, ja m’ho direu ... ara us deixo amb Lexu’s !!!





Fins al proper comentari us desitjo “La vida perfecta”, bona setmana ! :)

1 comentari:

-- ha dit...

Els coneixia del 33 i un reportatge que els hi vàren fer, crec que són d'estil alternatiu en català i francament, n'hi ha pocs que facin aquest estil al català i queda molt bé. Però m'he quedat impactada per un flashback musical que tens al teu blog, la BSO de Blade runner era sintonia d'un programa de radio que escoltava fa uns anys, i me feia una companyia increible durant aquella etapa, mare meva, si la record sembla com si jo en realitat no l'hagués viscuda, va ser bastant dura.