Ocells des de la finestra ... i a TV3


Aquesta foto me l’han inclòs en l’emissió de l’espai “El Temps” a TV3, dins del TN Vespre d’avui !!!


El passat 22 de setembre vaig afegir un comentari indicant, com tots sabem, que entràvem a la tardor. Això no és cap novetat, ho sé.

Aquesta tarda, mentre estava justament treballant en l’ordinador, se sentia un xivarri de fons, impressionant !

Quina ha estat la sorpresa en veure tots aquells ocells (en el meu parer em sembla que són estornells, ja m’ho confirmareu), que sembla tanmateix s’haguessin citat per a una reunió de ves a saber quina temàtica, i puntualment han acudit tots en primera convocatòria.

Les fotos estan fetes des de la mateixa finestra de l’habitació on hi tinc instal•lada la taula de treball i com a darrere hi ha un edifici en construcció, de la grua n’han fet el seu punt de trobada.

Val a dir, que prefereixo mil vegades aquesta simfonia ensordidora i alhora gratificant dels ocells, que no pas amb la que cada matí a les 08.00 ens obsequia el grinyolar de la grua en qüestió.


Fins a la propera “convocatòria”, que tingueu un bona setmana ! :)

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Tens raó, jo també he vist El Temps

Esther ha dit...

Oh!! Quina foto més xula! Alguna vegada també n'han posada alguna foto nostra a El temps, i fa molta il·lusió veure-la allà, amb el Tomàs Molina explicant que si el cumulunimbus això o la boira allò! S'enyora El Temps des de Madrid, per això!

Que tu també tinguis una bona setmana! :D