Sant Tornem-hi ...

Demà, per fí!
És el dia en que torno de nou a la meva feina. Potser no serà exactament con abans però, tal com s'estan posant les coses ja m'està bé com sigui !!!.

Comento aixó perquè no us extranyi que publiqui només 2 o 3 cops per setmana (i tal com ja vaig indicar dies enrera, ho faré amb la inestimable colaboració dels regionals de R.E.N.F.E que durant els trajectes d'anada i tornada seran la meva font d'inspiració), ahhh! i no us prengueu com un lleig que no vagi a visitar les vostres pàgines tant sovint com voldria !

Durant aquests dos mesos hi ha hagut de tot, moments no tan bons i d'altres que sí ho han estat. És per això que he decidit quedar-me amb les coses bones i a totes les demès ... "delete".

Entre aquestes coses bones hi figura el haver iniciat aquest bloc, ja que en molts moments ha estat un refugi ..., una vàlvula d'escapament ..., digueu-li com volgueu a les angoixes que furgien dins meu.

Així doncs, per a preparar-me física i mentalment he anat a fer un tomb per l'estany d'Ivars. M'ha servit per a carregar bé les piles. L'he trobat més ple de vida encara si cap, que l'última vegada, però això no té res d'extrany tenint en compte que ara és época de migració d'algunes aus cap a terres més templades.
M'uneixo a aquestes imatges que ens mostren com la natura comença un nou període i torna a la rutina anual.

Bona i divertida, si pots ser, rutina a tots !

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Assumpta, seguro que todo irá genial, porque te lo mereces y por las ganas que pones en todo lo que haces.

Un besazo y un abrazo muy fuerte,
Dunia.

Anònim ha dit...

Demà és el gran día!!No cal dir-te que t'esperem amb impaciència, al menos jo, que com t'he dit moltes vegades, la feina no és lo mateix sense tú. Aquestos mesos t'he trobat molt a faltar. I tú tranquila, que tot anirà molt bé, perque apart de que ets la millor, tots estem fent-te costat. I per fi, després de tant temps, et puc tornar a dir: Fins demà!!
Natalia

Anònim ha dit...

Que torna l'Assumpta!!! OJUUUU; EEEHHH!!!!! jajjajajaa
Natalia

Anònim ha dit...

gracias por pasarte por mi blog y aportar serenidad y sensibilidad.
suerte con todo lo que tienes por delante.

besos

-- ha dit...

molta sort assumpta :) i si no tens gaire temps per publicar entrades, recorda que sempre en pots programar qualcuna :)

Anònim ha dit...

Aunque no hallamos coincidido aun me conformo con el abrazo y los dos besos que te pude dar en tus primeros dias, otra vez junto a nosotras.
Sabes que se te espera con impaciencia y mucho cariño.
Espero verte pronto y si necesitas ayuda ya sabes donde encontrame.... llamame.
Bienvenida a casa corazon.