La tornada ...



Hola a tots !!!

Ja ho veieu, ara acabo d'arribar a casa i gairebé el primer de tot ..... escriure un petit comentari del dia d'avui.

La tornada ha estat per resumir-ho en una paraula: Emotiva !!!

Espero que aquestes bones vibracions del dia d'avui durin una bona temporada i com ahir vaig demanar que la semana fos màgica i ho està sent, des d'aquí us vull fer partíceps a tots d'ella !

PD. Per cert, fins i tot la R.E.N.F.E avui ha anat amb els horaris "clavats".
:) :) :)

3 comentaris:

-- ha dit...

clar que si nina! ja ho has vist que tornar a la rutina pot ser, fins i tot, una experiència satisfactòria :) necessitam sortir un poquet, relacionar-nos i ... desconnectar ;)

Anònim ha dit...

Ahir vaig entrar al teu blog abans que tú....I de la tornada, doncs que vols que et digui que no sàpiguis ja, que n'estic molt contenta de tonar a veure't per allà, i que dinar amb tú i la conversa, és tot un plaer. I recorda, que lo que facis és lo de menos, lo més important és que estàs allà altre cop.Ja t'ho he dit avui, però t'ho torno a dir, (es que m'agrada molt poder-lo fer)...FINS DEMÀ!!!
Natalia

Anònim ha dit...

quan vaig saber que tornaves em va fer molta il·lusió. Feia dies que tu, sobretot, i tos els que t'apreciem esperavem impacients aquest dia, per fi el telefon va sonar i auqest cop si, t'incorporaves de nou.I, al mateix temps el telefon també va sonar a casa meva, i oh!l'assumpta em dia que tonava amb nosaltres a treballar, t'hem enyorat molt, sempre et trobem allí quan més necessitem.
Joana