L'Audrey Tautou, en Charlie Winston i la Figuerosa

Aquí podem veure l'Audrey Tautou, al costat del Xavi "Comandante Rock", a la plaça de la Bassa (la Figuerosa)

Prou sabeu que moltes vegades faig referència a la Figuerosa, (municipi agregat a Tàrrega), un petit poble on només hi som censats una seixantena d’habitants, i on les meves arrels hi són ben profundes. També els meus records formen part del seu paisatge com ho fan també els camps daurats de finals de primavera, les boires de la tardor, els pedrissos de la plaça, els seus magnífics cels o els sons del Figarock .

Pels volts de Tots sants, aquest petit poble va ser escenari del rodatge d’un video-clip del cantant britànic  Charlie Winston. Això ha estat possible perquè els responsables de la productora, entre els quals hi ha la Napua, havien de cercar un petit poble italià com a escenari del rodatge.

La Napua, d'arrels hawaianes i resident als EE.UU, la varem veure créixer i córrer pels carrers de la Figuerosa. Vam emocionar-nos amb ella, quan amb més o menys 8 anys va pujar dalt l’escenari de l’Scala en Hi-Fi de la Festa Major i va interpretar en duet amb el Jordi una cançó d’amor amb petonet inclòs. Ella ha estat sempre també, una enamorada incondicional d’aquest poble i va veure clar que la Figuerosa, reunia a la perfecció tots els requisits (excepte que no és a Itàlia, és clar) per a fer possible el rodatge. I així va ser.

El muntatge de tot plegat, es va dur en total secretisme i només els veïns i amics del poble i poques persones més en sabíem res. I així, un bon dia va aparèixer l'Audrey Tautou, protagonista del videoclip, (la somniadora d’Amelie, entre d’altres pel•lícules) amb el seu magnetisme i encant personal, juntament amb el cantant Charlie Winston. En el rodatge, molts dels extres són gent arrelada a la població i entre d’altres (que surten en el videoclip) s'hi poden veure el meu cosí i la meva tieta.

L’Audrey Tautou, va estar allotjada “hermèticament” a l’hotel Pintor Marsà de Tàrrega i només sortia totalment d’incògnit per a rodar les escenes pertinents. Aquesta setmana s’ha fet públic el videoclip i s’ha destapat completament la notícia que ha corregut com la pólvora.


(Si voleu veure el video i escoltar la cançó, apagueu la música de fons del bloc. Al lateral, gairebé a final de tot).
- AQUÍ -   deixo l’enllaç a la pàgina oficial del cantant, del videoclip de la cançó "I love your smile". (mirar preferentment en pantalla completa). Com de vegades li costa de carregar, també el podeu veure - AQUÍ - al You tube.

Si no heu escoltat res d’en Charlie Winston, us el recomano la cançó és preciosa i si ja l'heu escoltat algun cop, sabeu que totes les seves cançons duen el segell de la qualitat.

A més, així podreu fer un recorregut pel terme municipal de la Figuerosa, des de l’inici prop del cementeri, amb els seus camins i camps, passant per sota el pont de Cal rei/Cal felip, la plaça de la Bassa, l’antiga rectoria..., etc. Només hi ha un parell d’escenes que es van rodar a la població de Guissona.

No deixeu de veure la meravella de posta de sol, que normalment ens regala sempre el cel per aquests indrets. (cap al final del videoclip).
Benvinguts a la Figuerosa!


26 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Sincerament, la cançó no m'ha encantat, però m'agrada el seu so jazzístic; li donaré una segona oportunitat :)

Pels figuerosencs (no sé si és aquest, el gentilici) deu ser molt especial, veure el poble en el vídeoclip d'un famós cantant!

Jordi Guerola ha dit...

Fantàstiques imàgens i preciosa la cançó, molt suggerent i evocador. Buscare més coses d`este cantant.
Besets

Sergi ha dit...

La cançó no seria de l'estil que m'agrada, però he de reconèixer que es posa bé, m'ha agradat. A més, les imatges acompanyen molt bé. El vídeo m'ha semblat força simpàtic, m'encanta la part final quan ells dos se'n van caminant i fent el ximple, amb el sol ponent-se de fons, i amb tota aquella 'troupe' seguint-los. És d'aquelles escenes que et generen un somriure.

Per últim, dir que entenc que no es fes públic que la Tautou estava per allà, perquè si me n'arribo a assabentar, hagués vingut corrent! Quin tros de dona, i del meu any, a més.

Maria Rosa Ferré ha dit...

Interessant i simpática la historia que expliques pel rodatge. Es bo que passin aquestes "petites" coses i tenir l'oportunitat de que els llocs petits surtin al mapa. Bona musica que omple i molt el teu cuidat blog. Gràcies.

Carme Rosanas ha dit...

M'ha costat un munt d'estona que se'm carregués aquest vídeo, però ha valgut la pena. A mi si que m'ha agradat la cançó i sobretot La Figuerosa. per dins és molt maca... I la història que ens expliques del rodatge, emocionant, no?

kweilan ha dit...

Ho he llegit als diaris d'aquí. Sereu famosos!

Garbí24 ha dit...

Sembla un poblet encisador, si

Striper ha dit...

El paisatge perfecte, la canço extraordinaria!!

llum ha dit...

M'ha agradat la cançó i el video. I les imatges de La Figarosa molt xules. Per cert , una curiositat, que hi feia una nena ( la Napua)) amb arrels hawaianes vivint en aquest poble?

Francesc Mompó ha dit...

Poble, camps, muntatge i cançó una delícia.
Salut i Terra

Carme R. ha dit...

Trobo que el video-clip esta molt ben fet, romàntic i amb una llum preciosa, ma fet gràcia veure la Plaça de la Bassa (es on aparco el cotxe cuan vinc) i tots els carrerons ambientats en un altre època, la cançó va enganchant a mesura que l' escoltes.
Una abraçada!

rebaixes ha dit...

La Figuerosa... m'encanta que diu el meu petit Pau !!!
No se'm carrega bé i em ve a glopades, ja el veuré amb calma.
Sembla que hi falta la teva presència i la del J. aleshores per mi hauria set de somni.
Jo ja hi tinc moltes conneccions fetes amb aquest POBLET Anton.

Frannia ha dit...

Aquests petits pobles són una meravella...

Unknown ha dit...

Hola! ja he escoltat la canço! m'agrada i el poble és molt guapo! Una abraçada!

sànset i utnoa ha dit...

Si hagués arribat a les orelles de la Utnoa que la O. Tautou corria per la Figuerosa igual hi hauríem d'haber anat...

Llàstima d'això de l'hermetisme!

*Sànset*

GEMMA ha dit...

Gràcies Assumpta per fer-me descobrir tantes coses en un mateix post, no coneixia a aquest cantant ni la ubicació del clip. Imatges precioses, un video inspirador. Tautou mai perd el seu angelical i tendre encant, té un somriure atrapa màgies.

Recors pels de Figuerosa!

GEMMA ha dit...

Volia dir records, m'he deixat de prémer la tecla D!!

rits ha dit...

quina història tan xula!!! i que difícil devia ser mantenir el secret i no dir res!!!!

m'ha encantat el vídeo!!! quina posta de sol!!! l'Audrey té màgia!!

Carles Casanovas ha dit...

Sempre ja un motiu o una escusa per
viure i per compartir.

Cèlia ha dit...

Està molt bé, però no m'estranya que ella vulgui marxar, la fa anar en bicicleta amunt i avall i ell es trencarà el nas amb aquesta manera d'anar! I la cançó és divertida, felicitats a La Figuerosa!

Cris (V/N) ha dit...

Reina, no he tingut pebrots de que el video carregués, però el teu text i com ho expliques posa en situació perfectament el que vau viure!! Saps? Un dia l'Almodovar va venir al Masnou, i jo, des de l'altre banda de l'acera vaig fer com la "Pe" i el vaig cridar, eufòrica: "Pedrooooooooooo".... El tio, somrient, va deixar al seu sèquit, va creuar el carrer, i em va venir a plantar dos petons :) Jo a tu t'en deixo un sac ple i una abraçada esperant que tot vagi bé al món laboral!!!

Montse ha dit...

Reina, no té res a envejar-li a la Toscana, eh? :)

És preciós!

i el video clip m'ha agradat força. No coneixia la cançó ni el cantant. A ella, si! Qui pot oblidar l'Amelie?

Unknown ha dit...

Quina gràcia! Haurem de fer turisme a través del videoclip! :D

Eva ha dit...

Quina preciositat de fotos!!!
Una abraçada!!!

assumpta ha dit...

FERRAN
ESTONETES
XEXU
MA ROSA
CARME
KWEILAN
GARBI
STRIPER
LLUM
FRANCESC MOMPÓ
CARME ROURE
REBAIXES
FRANNIA
BELLOTITA
SANSET I UTNOA
GEMMA
RITS
CARLES CASANOVAS
CÈLIA
CRIS
ARARE
NATÀLIA
EVA

Gràcies a tots per passejar-vos per aquest petit racó del món anomenat la Figuerosa. Som petits, però sempre fem grans coses. Si en teniu oportunitat, veniu-hi a veure-la personalment. Estic completament segura que us en endurieu un trosset dins del vostre cor!

Ep! i si torna la Tautou... us aviso, no???

Petonets ben dolços a tots/es!!!
:-)))

Agnès Setrill. ha dit...

Interessantíssim! sort que a vegades tinc temps per posar-me al dia dels teus posts.