Figarock'09 - Allò que l'aigua s'endugué

La tempesta d'ahir dissabte 1 d'agost, no ens va permetre realitzar la 8ena. edició del Festival Independent i gratuït FIGAROCK'09. Només la novetat d'enguany, el Figueta Rock per als més menuts, es va poder realitzar a "tranques i barranques" deslluït, enmig de la pluja. Una veritable llàstima!. Aquest era el primer cop que se celebrava el primer cap de setmana d'agost. Sempre es duia a terme el segon cap de setmana i llavors la "pluja" que ens acompanyava era la de les llàgrimes st. Llorenç (les persèides).
Però com no podem planyar-nos, ara cal anar pensant ja en la propera edició.

A les imatges podem veure diferents moments de l'actuació d'en Pau Riba en el Figueta Rock, dedicat al més menuts, amb el seu espectacle "Jo, la donya i el gripau".
També part de l'espectacle d'El petit nagual, on es pot apreciar que a més del confetti i les serpentines, del cel ens començaven a caure les primeres gotes de pluja.












Aquest any, els incendis s'han cobrat la vida de 5 bombers del parc de Lleida, més la d'un veí de Guissona (Lleida).
La tempesta d'ahir al vespre, la d'un altre veí a Lleida ciutat. Foc i aigua, dos elements que malauradament recordarem d'aquest estiu.


13 comentaris:

rebaixes ha dit...

Aquí un sopar que fan al carrer dels guanys i no guanys del la festa d'engalanament, es va quedar en poca cosa... de festa. Mai plou a gust de tots. Anton.

Violeta ha dit...

La pluja sempre cau quan menys es desitja o necessita, Assumpta. Ja se sap. Aquesta mateixa aigua hagués estat preuada en els Ports.

En fi, paciència i resignació. Quina llàstima, noia.

Per cert, com va el teu peu?

Garbí24 ha dit...

Mai plou a gust de tothom......el que conte es que tu estigui bé.
Anims....la festa continua...suposo?

rits ha dit...

oh, sap greu!
per les festes de sants també sempre plou i els carrers, queden fets un desastre....

Joana ha dit...

Oh!Quina llastima!
Tamt bonic que hagues set.
Aquest any les terres de ponen estan de mala sort, els bombers, l'home de guissona i el caporal de la guardia urbana de Lleida que va caure de la finestra!
Bé esperoque la rpoera edicio no sigui pasada per l'aigua!
Joana

Joana ha dit...

Aquest estiu entre el foc, l'aigua i els accidents a la carretera no està sent gaire bo. A le comarques gironines cada setmana algú es queda a la carretera i ...joves!
Ja n'he vist 3 , d'accidents mortals :)
Precaució a tots i a totes malgrat si el contrari va boig poc es pot fer!
una abraçada!

Marta ha dit...

Ja sé que no és cap consol però pensa que l'aigua ens és molt necessaria. Estava molt bé la idea del Figuetarock, ho he sentit per Catalunya Informació i m'ha semblat genial. Espero que l'any vinent el temps us acompanyi.

Una ha dit...

Desde luego ha sido una lluvia muy importuna,aquí hace un bochornazo que no vendría mal un poco de agua para despejar la cabeza y que huela a fresco.Besos

khalina ha dit...

Quina llàstima aquesta pluja! Però bé, a per la del proper any

Assumpta ha dit...

Oh!! I no es pot traslladar a un altre dia? Ja queda per l'any que bé? Quina llàstima!!

A Barcelona moltes vegades plou per la Mercè i diuen que és Santa Eulàlia, que plora perquè ella era abans la primera patrona de la ciutat...

Trini González Francisco ha dit...

Un dels meus fills estava a LLeida ciutat, i em va dir que va ser brutal. Em sap greu lo del festival. Al meu poble estem molt avesats a que el vent ens desllueixi molts actes. En fi...! :(

bajoqueta ha dit...

La ciència avança però el temps ens guanya sempre!
Vaja llàstima que plogués...

L'altre dia vaig passar prop del teu poble :)

Lluís Bosch ha dit...

Ei! Jo també hi era! Segurament vam coincidir, perquè tampoc no érem tanta gent. És la quarta vegada que hi vaig, i tot i que va ser una pena, vam poder tornar a veure en Pau Riba amb un repertori que tot i antic jo no li havia sentit mai en directe. Salut! L'any que ve hi tornem!