No es pot matar tot el que és gras

Com comença a ser ja tot un clàssic, us adjunto un Curtmetratge.
Crec que és força interessant i breu, que també és important. El seu títol original és "The Black Hole", o sigui el Forat Negre, o el poder fatídic de l'avaricia ...


6 comentaris:

Anònim ha dit...

L'any 2130 la nau espacial "Palomino" torna a la Terra després de 18 mesos de búsqueda de la vida humana per l' univers.
Un petit robot de la nau, detecta mitjançant el radar, un misterios objecte orbitant al voltant d'un forat negre, resultant ser la "Cygnus", una nau perduda fa vint anys a la que li va ser ordenat el seu retorn i que va denegar la serva orde, desconeixent el que va passar amb ella i amb la seva tripulació. Palomino s'atansa impulsada pel forat negre. Despres, el silenci.
Així els hi passa a qui l'avaricia per conseguir-ho tot, resultent ser els perdedors de "l'univer"(les seves pertenencies)
Joana

Cèlia ha dit...

Bufa! una part del nostre cervell està formada per un forat negre, segur! Vés a saber què hi cau allí!
Nota: segur, segur, que tots diem jo no faria mai això i... potser també hi cauríem!

-- ha dit...

si és que... segur que cau més d'un... som humans!!!

per cert, no te preocupis pel meu bloc i les actualitzacions.. el tenc per lectors perquè no el puc actualitzar com m'agradaria.. i això suposa que encara que actualitzi com esta d'aquesta manera.... no se reflexa a cap "blogroll", se queda amb l'entrada on vaig "tancar" :)

òscar ha dit...

molt exemplaritzant! està clar que el primer pensament d'un tant per cent elevedíssim de persones amb un forat negre com aquest seria, tot just, er posar mà a la caixa

rebaixes ha dit...

En el que dius, es veu i els comentaris ja sabem que l'avar circumsancial, diria jo li pot passar això.
Vaig a lo meu. una gatera o una botera s'assembla això. El gat perseguit s'antafona al forat i...
si al altre costat hi ha un sac convenientment col·locat queda pressoner de la seva astùcia de burlar el gos. També amb els conills de bosc... la fura els fa sortir i allí espera o l'escopeta o el sac.
Has possat un bon exemple que s'agraeix. Anton.

Assumpta ha dit...

Ostres, quina llàstima que l'únic que se li passi pel cap és fer un mal us d'aquest forat...