la trucada ...


No us n’havia dit res fins ara ...., bé si més no publicat aquí en el bloc perquè hi ha gent que ja ho sap. Però per si un cas algú que ho hagués seguit, s’havia quedat amb la intriga, el tema és: Ja he rebut la famosa trucada que he estat esperant i (desesperant-me) durant tot aquest temps !.

Per fi tornaré a aquella “meravellosa rutina”, que encara m’ho sembla més després d’aquests dos mesos de: cabòries angoixants i llargues nits d’imsomni a la llum de la lluna o dels estels o dels llums dels llamps de les tempestes d’estiu que per aquí n’hi ha hagut unes quantes.

I potser de meravellós no en té massa, doncs el despertador ho farà justament a les 06,05 A.M., ... agafa el regional de RENFE, fitxa, treballa (treballant de veritat, sense conyes), menja de tupper escalfat amb microones, torna a la feina, fitxa a la sortida, tornar a buscar el regional i arriba a casa pels voltants de ¾ de nou del vespre .... i tot i això, ara em sembla glòria divina !!!

Realment, com diuen en castellà: “Todo depende del color del cristal con que se mire” i jo, ara m’ho vull mirar amb els colors de l’arc de sant martí ... que la resta ... potser a veure-ho d’un color una mica més fosc possiblement arribi amb el temps, però ara no és el cas.

Però el que són les coses, tot aquest temps pendent d’una trucada !!! i n’arribaven moltes de trucades, moltíssimes però no la desitjada. I llavors desprès del sobresalt inicial de l’emoció de pensar si serà aquella la trucada ........ resulta que és una trucada de marketing, on et volen encolomar el que sigui llibres, vins, ofertes de telefonia, etc. ... (em sap molt greu pels operadors que són a l’altra banda i SE MOLT BÉ DE QUE PARLO !!! per que ells només compleixen ordres i entenc que s’han de guanyar la vida), però no hi ha dret a tanta brossa publicitària sigui via telèfon, bústies, on-line, tv, etc. tant és !!!

O sigui, que parlant de marketing i publicitat, ara els escrits que publiqui seran amb la col•laboració inestimable de la Red Nacional de Ferrocarriles Españoles, ves quines coses !!! , je,je, je ..... =)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Por fin llego la llamada. Espero que esa llamada vuelva a traerte el brillo a los ojos y vuelva esa persona alegre con la que dentro de poco volveré a tomar café por las mañanas. No te lo creeras pero muchas veces esperando que se hiciera la hora de fichar en esa "rutina" miraba la puerta de la cafetería esperando que entraras cargada con el bolso, la bolsa de la comida...
Te hemos echado de menos. En estos meses no hemos perdido el contacto pero cuando hablabamos teniamos tantas cosas que contarnos que no nos daba a tiempo a todo pero ahora volveremos a esas charlas matinales donde podemos desgranar esas pequeñas vivencias y anecdotas cotidianas que permiten que nos conozcamos mejor y refuerzan esta amistad.
Me comentastes que mi forma de ver la vida te había ayudado en algún momento pero no creo que puedas llegar a imaginar lo que me ha ayudado a mi el conocerte y el poder considerarme tu amiga.
Así que nunca olvides que "el valor de las cosas no está en el tiempo que duran sino en la intensidad con que suceden. Por eso existen momentos inolvidables, cosas inexplicables y personas incomparables" como tú.

Ch@pin-m@n ha dit...

Gracias por tu visita a nuestro blog http://www.chapin-software.blogspot.com

Tu blog está muy interesante, estaremos visitandote periodicamente...

Saludos desde Chapinlandia... (Guatemala...)

Anònim ha dit...

Ja era hora!! feia temps que no només tú, sino molts esperavem aquesta trucada. I és que jo per això soc molt clàssica.....(Sí, sí, heu llegit bé, jo, clàssica), i trobo que el contacte per mail, és molt modern i està molt bé, pero amb tú mágraden més les xerrades a l'hora de dinar....inclús el menjar reescalfat del tupper té molt més gust......
Natalia

assumpta ha dit...

Moltes gràcies a tots !!! pels vostres post. Alguns tan emotius que fins hi tot m'emociono ja que crec que realment no m'els mereixo. Però com ja he dit, és important saber que la gent s'estima. Us estimooooooooo !!!
-assumpta-