la tardor ja és aquí !



Com aquell que no vol ... , com el que no gosa ..., ja la tornem a tenir aquí: la tardor.

M’ha passat l’estiu que no m’he adonat i com que aquest any s’ha comportat bastant bé (si més no, per aquestes contrades no hem tingut una calor excessiva només alguns dies comptats i prou) no ha estat d’aquells pesats que un ja no sap ni què, ni com posar-se.

Els dies s’escurcen cada cop més i el paisatge torna altre cop a canviar de tonalitat. Com aquí no tenim boscos, aquelles coloracions cromàtiques grogues i rogenques que fan tant de goig i que queden tan boniques en totes les pel•lícules, aquí no les veiem per enlloc !

Això si, de ben segur que no tardaran gaire en venir-nos a visitar les boires que dius 1 dia bé, ... diferent ..., 2/3 dies ... ja tens la dosi ... 7 dies comences a tenir el “mono” d’anar fins a Cambrils o a Igualada o a on sigui per tal de veure i sentir l’escalforeta del solet a les galtes.

I a partir d’aquí en endavant, se’m fan d’allò més que pesades i avorrides ... podrien dir-ne gairebé: “claustroboira”.

I aquest any amb tanta humitat acumulada molt em temo que no siguin d’aquelles de llarga durada i espesses, ... de conte de misteri fantasmagòric ... on sembla que el temps s’aturi o que el món tanmateix hagi desaparegut ...



Però de moment el que toca avui és un altre dels fenòmens clàssics de tardor: la pluja ... i de la bona, de la que va fent sense estralls (i esperem que ho segueixi fent així), tot i que ara els núvols s’estan trencant ... i en un altre lloc, i en qualsevol altre país en aquest mateix moment comença la primavera i torna a nàixer el sol !

Que tingueu una bona tardor !

foto: assumpta (des de la terrassa).

P.D. Al final, han caigut 75 litres x m2. Això aquí a secà. Déu n'hi do ! =)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, sí, pesadeta, trista....lo que vulgueu, pero què sería de Lleida sense la boira? I aquestos dies de boira total, a l'hivern, arribar a casa al vespre és doble plaer....

Natalia

assumpta ha dit...

Sí, reconec que és un clàssic ... com el cargol !!! ... però parlant de clàssics: i tu ets penses diferent Natàlia?, je,je, si en el fons també ets clàssica i una sentimental! t'estimo !!!!
- assumpta -

Anònim ha dit...

Molt bé, Assumpta...m'has picat la cresta a base de bé, jajajaa Jo també t'estimo.
Natalia